Een sfeervolle wellness-veranda met jacuzzi en buitendouche 

Een boek lezen, een dutje doen, een ontspannende avond in de jacuzzi met een heerlijk glas wijn om daarna gezellig te loungen op de comfortabele loungeset. Onze opdrachtgever komt helemaal tot rust in een veranda van LODZ.

Van idee en ontwerp tot realisatie

Een wellness veranda op maat gemaakt. Compleet met jacuzzi en een heerlijke buitendouche. Dat is wat onze opdrachtgever voor ogen had. Wij van LODZ veranda’s hebben dit voor onze opdrachtgever gerealiseerd.

Van idee tot realisatie. Van het uitzoeken van een passende jacuzzi tot het bouwen en plaatsen van de wellness veranda. Bij LODZ veranda’s hebben we namelijk alles in huis om sfeervolle en comfortabele wellness veranda’s op maat te realiseren.

Heerlijk genieten in zomer en winter

Heerlijk genieten in de zomer en de winter. Met een LODZ veranda kan het. En dat is wat onze opdrachtgever ook wilde. Een plekje waar je je even terug kunt trekken en kunt ontspannen in de heerlijke jacuzzi om daarna verder te relaxen op de gezellige en comfortabele loungeset met een goed boek en een glas wijn. De rustieke maar toch strakke uitstraling van de veranda met sfeervolle ingebouwde verlichting sluit naadloos aan bij de architectuur van de woning en de tuin zodat er één geheel is ontstaan.

Sinds dat de LODZ met jacuzzi is geplaatst hebben we er al vele geniet-momenten mogen beleven. Klasse!

aldus de opdrachtgever 

Op maat gemaakt bij ons in de werkplaats, in één dag geplaatst bij de opdrachtgever

Dezelfde dag nog genieten

Omdat wij alle veranda’s in onze eigen werkplaats samenstellen en monteren, konden wij deze prachtige wellness veranda binnen een dag plaatsen bij onze opdrachtgever. Geen gedoe, geen overlast om en rond het huis en binnen één dag genieten.

Door ons eigen ontwikkelde plug-and-play concept kunnen wij zeer efficiënt en binnen één dag uw nieuwe LODZ veranda op maat in uw tuin plaatsen. Wij regelen alles. Van het transport tot het aansluiten van de verlichting, u hoeft alleen maar te zorgen dat u er klaar voor bent. Klaar voor de ultieme veranda-beleving!

Ik wil meer informatie over wellness veranda's
Veranda met jacuzzi
Veranda met jacuzzi
Veranda met jacuzzi
Veranda met jacuzzi