Een moderne wellness veranda met gezellige living.

Een duik in het zwembad, een goed gesprek of een gezellige avond met vrienden in een sfeervolle trendy veranda welke van alle gemakken is voorzien. Onze opdrachtgever kon zich niet meer wensen voor de ultieme veranda beleving.

Een wellness veranda voor elk jaargetijde

Elke dag kunnen genieten van buiten en toch een beetje binnen. Dat is wat onze opdrachtgever wilde. In de zomer na een duik in het zwembad en in de avond na een ontspannende zit in de jacuzzi genieten in de sfeervolle living van deze moderne wellness veranda. En als de avonden wat kouder worden zorgen de glazen schuifpanelen voor extra warmte en comfort. Een veranda om in weg te dromen…

Bij LODZ veranda’s hebben we namelijk alles in huis om sfeervolle en comfortabele wellness veranda’s op maat te realiseren. Van het uitzoeken van een passende jacuzzi tot het stylen van de inrichting en natuurlijk het bouwen en plaatsen van de wellness veranda.

Uitgedacht tot in de puntjes

Deze wellness veranda heeft het allemaal. Een ontspannende jacuzzi, een gezellige living om te relaxen en de mogelijkheid om de ruimtes van elkaar te scheiden door de ingebouwde schuifwand. Een glazen schuifpui voor de wind en warmte en extra heatpanels aan het plafond voor de avonden als het wat kouder wordt. De verschuifbare shutterpanelen zorgen voor extra privacy voor beide ruimtes in de veranda. Kortom: een veranda voor elk jaargetijden en elke gelegenheid.

De specialisten van LODZ veranda’s hebben onze wensen uitstekend vertaald naar onze droomveranda.

aldus de opdrachtgever 

Op maat gemaakt bij ons in de werkplaats, in één dag geplaatst bij de opdrachtgever

Dezelfde dag nog genieten

Omdat wij alle veranda’s in onze eigen werkplaats samenstellen en monteren, konden wij deze prachtige wellness veranda binnen een dag plaatsen bij onze opdrachtgever. Geen gedoe, geen overlast om en rond het huis en binnen één dag genieten.

Door ons eigen ontwikkelde plug-and-play concept kunnen wij zeer efficiënt en binnen één dag uw nieuwe LODZ veranda op maat in uw tuin plaatsen. Wij regelen alles. Van het transport tot het aansluiten van de verlichting, u hoeft alleen maar te zorgen dat u er klaar voor bent. Klaar voor de ultieme veranda-beleving!

Ik wil meer informatie over wellness veranda's
Wellness veranda
Wellness veranda
Wellness veranda